TRUE GUM

HVEM ER TRUE GUM?

True gum ble startet av en dansk vennegjeng som ønsket å forandre tyggisbransjen for det bedre. Idéen kom da det gikk opp for de, under en middag, at ingen visste hva vanlig tyggis inneholdt. De oppdaget fort at ordinær tyggegummi er laget av en syntetisk plast. Den samme plasten som man typisk finner i blant annet lim og bildekk.

Det var her vennegjengen bestemte seg for å løse det problemet ved å forsøke å lage sin egen, på en bedre måte for både planeten og helsen. Mer enn 450  prototypeforsøk senere, var de klare for å si opp dagjobben og virkelig realisere drømmen. De lanserte først i Danmark, og kort tid etter i Norge. I 2018 ble endelig True Gum et produkt å finne i samtlige butikkhyller, og har siden da rukket å bli en favoritt hos mange.

NATURLIG TYGGEGUMMI KOMMER FRA REGNSKOGEN

I stedet for å bruke en tradisjonell tyggisbase av plast bruker True Gum chicle: Denne kommer fra sevjen til Sapodillatreet i Amazonas. En bærekraftig og 100% naturlig råvare. Ved å bruke Chiclegummi i True sin tyggis blir den helt nedbrytbar, i tillegg til å holde en god konsistens lenge. For å bidra til at tyggisen tørker ut eller blir hard, men holder den gode konsistensen, har true gum tilsatt glycerin. Denne kommer fra nordisk raps, som er både bærekraftig og kortreist.

SUKKERFRI, ASPARTAMFRI OG FRI FOR KUNSTIG SMAKSTILSETNINGER

For True Gum falt valget av søtningsstoffer på Stevia og Xylitol. Stevia er en naturlig sukkererstatning som kommer fra planteblader, og som ikke gir blodsukkersvingninger. Xylitol kommer direkte fra finske bjørketrær. Begge disse råvarene fungerer som regel godt for de som reagerer på kunstig søtning, slik mange gjør. Tyggegummi med Xylitol er også anbefalt for å styrke tennene og motvirke hull. Så kombinert med ekte lakrisrot er dette den beste måten å rense tennene på, som vi kan tenke oss.

Ingenting kunstig finner veien inn i True gum sine tyggiser, og dette gjelder også smakstilsetningene. Du finner ekte lakrisrot , som er det som gir den ekte smaken, i tillegg til helsefordeler. Lakrisrot er klassifisert som et adaptogen, som har påviste betenelsesdempende egenskaper. For å nevne noe…