STASHER

Det som startet som en uendelig gjenbrukbar silikonoppbevaringspose, har eksplodert til et globalt oppdrag som hindrer over en milliard engangsplastposer fra å komme inn i hav og søppelfyllinger.

DET HELE STARTET PÅ KJØKKENET

Det virket som en typisk onsdag da Stasher-grunnlegger Kat Nouri pakket lunsjen til barna sine. Men i et av de dramatiske øyeblikkene du ser på film, der lyspæra dukker opp over hodet ditt; innså Kat hvor mye engangs plastavfall hun og familien hennes produserte hver dag, og så gikk hun på jakt etter et alternativ.

Det hun fant var en mulighet til å skape et helt unikt og revolusjonerende produkt. Noe vakkert, noe funksjonelt, noe du kan gjenbruke om og om igjen - på og utenfor kjøkkenet.

Med bakgrunn i design og utvikling av silikontekstiler, produserte Kat verdens første patenterte, selvforseglende platinum silikonoppbevaringspose som gir tilbake til planeten ved hvert salg, og hver gang du bruker den.

LAGER BØLGER FOR PLANETEN - VED Å GI TILBAKE

Som en ledende merkevare går en del av hver Stasher som selges direkte, til effektive ideelle organisasjoner som Surfrider og 5 Gyres, som er dedikert til å bevare og rehabilitere havene våre.

Så langt har Stasher solgt millioner av poser som hindrer over 1 milliard engangsplastposer fra å komme inn i hav og søppelfyllinger. Og de er så vidt begynt.

Vårt oppdrag er å skape en avfallsfri verden gjennom utdanning, handling og påvirkning. Vi lover 1 % av alt salg hvert år til ideelle organisasjoner som jobber for å beskytte planeten. Når vi alle jobber sammen, er en lysere fremtid i vente.
I 2020 jobbet vi med over 20 partnere inkludert Surfrider, 5Gyres og Coral Reef Alliance for å drive dette felles oppdraget fremover.

En god vane om gangen. Ett fellesskap. Ett håp. Ett oppdrag. Én prosent av alt salg for å beskytte denne vakre verden. Vi kan gjøre hva som helst når vi alle gjør noe. Og vi er alle med. Stasher for alle.

UENDELIG GJENBRUKBAR. EGENTLIG.

Stasher-poser er laget av platinumsilikon (den absolutt beste), som ikke brytes ned over tid. Fra fryser til mikrobølgeovn, fra ovn til oppvaskmaskin, Stasher-poser er laget for å vare, og hver enkelt holder tusenvis av engangsplast unna hav og søppelfyllinger.

HVORDAN EN POSE BLIR EN BEVEGELSE

Vårt sosiale fellesskap har vokst opp til over 300 000 (og vokser), noe som betyr at hver enkelt person, hver gang de bruker en Stasher-pose, tar ett lite valg for å hjelpe planeten vår. Hver dag hjelper dette fellesskapet med å forhindre at engangsplast forurenser miljøet vårt, og det er en enorm påvirkning som er verdt å feire.